Outlook not printing headers and attachments on html emails

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

stradam

Thread Starter
Joined
Aug 22, 2006
Messages
21
When some of our users print off a HTML email in outlook 2003 it doesn't print the header to the email or any of the attachments. As the header contains all the information about when the emails was sent this is really important when printing the email off to put with the contract.

Just to be clear, it's not the actual attachment that we need to print off, just the email with the header and the attachments showing as icons.

The machines are running XP Pro SP2 outlook 2003 sp2 and the server is on Exchange 2003 enterprise sp2.

Any help will be greatly apprieciated as this problem has been annoying me for ages and I cant find anything on the net about it.

Cheers
 
Joined
Jun 21, 2007
Messages
309
Do you have IE 7 on these computers ? Try uninstalling IE 7 on one of the computers and see if it works. If it does , then that will be the problem. I think there is a patch of a hotfix for that.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top