over a year and cant get that section fixed

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

dbarajas

Thread Starter
Joined
Jan 5, 2009
Messages
7
i have the exact same thing. it had to have a drive at one point , but when you go into device mgr it stands out with the yellow !!!!! ive tried everything. i could be wrong , but when the multimedia audio controller received the yellow question mark and the yellow (!) i could no longer burn cd's or dvd's.
coincidence ?? possibly because i dont have the knowledge. maybe someone is still out there to help us all. thank you very much , don barajas.
 

dai

Joined
Mar 6, 2003
Messages
11,198
have you tried running the m/board setup disk

you need to put more information in your post

desktop or laptop what brand and model

have you checked if the drive is listed in the bios
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top