page jumping up and down

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

tesskeefe

Thread Starter
Joined
Apr 23, 2004
Messages
3
help guys! my webpage and scroll bar are jumping up and down of their own accord. prob been off and on for about a year but now worse than ever - any suggestions? it is just the page and not the whole browser. any help much appreciated. Since no one has replied does that mean none of you have ever had this before or am I in the wrong forum - please advise - thanks
 
Joined
Feb 23, 2003
Messages
16,274
tesskeefe said:
help guys! my webpage and scroll bar are jumping up and down of their own accord. prob been off and on for about a year but now worse than ever - any suggestions? it is just the page and not the whole browser. any help much appreciated. Since no one has replied does that mean none of you have ever had this before or am I in the wrong forum - please advise - thanks

Have you tried a different mouse at all ?
 

tesskeefe

Thread Starter
Joined
Apr 23, 2004
Messages
3
Hi not as such, i tried taking it out and it was still happening, had a guy over to fix pc and he said it must be a virus in the hard drive, but have tried every removal tool going and its still happening. been like it all morning but has stopped again now. Maybe it has PmS!
 
Joined
Feb 23, 2003
Messages
16,274
First please get Spybot S&D to clear out most of the spyware.

Short tutorial and download link here:
http://tomcoyote.org/SPYBOT/

Fix everything SpybotSD labels in red.

Then after reboot:
Download 'Hijack This to its own folder http://www.tomcoyote.org/hjt/
Unzip, doubleclick HijackThis.exe, and hit "Scan".

When the scan is finished, the "Scan" button will change into a "Save Log" button.
Press that, save the log, load it in Notepad, and copy its contents here. Most of what it lists will be harmless or even essential, don't fix anything yet.
__________________
 
Joined
Mar 23, 2004
Messages
14
I had the same problem recently when I switched to mozilla firefox. I just switched back to opera and it seems to be fine now.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top