Pages don't load, but internet shows fully connected

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

HollyC

Thread Starter
Joined
Nov 27, 2011
Messages
1
My computer (running windows XP and connected to the internet with a D Link USB adapter) refuses to load any webpages: despite showing full signal strength and connection in both the D Link settings and the windows XP wireless panel.

I am able to ping websites and other computers in the house (all of which are able to access the internet) but no pages load in any browser I try.

The only antivirus is windows security essentials and the windows firewall is disabled. Any help is greatly appreciated! :eek:
 

TerryNet

Terry
Moderator
Joined
Mar 23, 2005
Messages
81,447
(From a JohnWill post)

TCP/IP stack repair options for use with Windows XP with SP2 or SP3.

Start, Run, CMD, OK to open a command prompt.

Reset WINSOCK entries to installation defaults: netsh winsock reset catalog

Reset TCP/IP stack to installation defaults. netsh int ip reset reset.log

Reboot the machine.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top