Partition Help!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

c_wilson

Thread Starter
Joined
Mar 16, 2006
Messages
56
Hi everyone,

I've got a major problem that I need help with! I have a Samsung 160 gb IDE hard drive that was loaded with about 90 gb of music. I tried cloning this drive to a brand new Maxtor 250 gb with a ******** cloning program on the Ultimate Boot Cd 3.4...The clone took about 6 hours and when it finished, it said it completeted with no errors.. The problem now is that when I plug EITHER drive in, it does not show ANY of my files!!!! I immedietly focused on retrieving my data from the OLD Samsung drive and for some reason when you connect it to Windows, it only shows it as having ONE 30gb partition that needs to be formatted!!?? How did this happen!? Surely all my music has not been lost! Has the parition that was holding my music become damaged? How do I access it again!? Its making me sick to my stomach to think I may have lost all this music. I have tried a few freeware programs to "rescue" the drive but it doesn't seem to help. Thanks for reading! :confused:

Chris
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top