pc doesn't see primary hd or slave on bootup

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

jphil

Thread Starter
Joined
Jan 16, 2002
Messages
1
It doesn't see my c or d drive at all. I can boot up from a start disk, but don't know what to do from there as I still don't see anything except for the floppy drive. Help!
 
Joined
Sep 7, 2001
Messages
702
Do the drives lights flash when you power on? Did the drives work?
At startup go into Setup and be sure that the IDE controllers are enabled if that option is available. And/or check that the ribbon and power cables to the drives are secure.
 
Joined
Sep 4, 1999
Messages
100
Check the jumper on the hard disk and make sure you have set them properly, either as slaves or masters
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top