1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Pc Problem

Discussion in 'Hardware' started by omuyelijah, Jul 13, 2006.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. omuyelijah

    omuyelijah Thread Starter

    Joined:
    Jan 10, 2006
    Messages:
    120
    Hello,

    I had a system that hasn't worked 4 a long time and I put it on. but It appears that somehow it couldn't boot from the ROM in the Mobo. It just powers on but no display, Process indicator on the system unit goes red all day long without blinking to indicate processing and Monitor has no display at all.
    I've checked almost every cable in the system unit but 2 no avail. What do you think is the problem and what do you advice?
     
  2. steigrafx

    steigrafx

    Joined:
    Sep 27, 2005
    Messages:
    166
    The first thing I would try is removing the CMOS battery from the motherboard for 30 seconds.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/482899

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice