PCI Firewire Card Code 10? (Device Cannot Start)

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

rathergroggy

Thread Starter
Joined
Sep 29, 2008
Messages
1
Hello, new here.

I have just purchased and tried to install a PCI firewire card into my Vista computer. The card is a Rosewill NEC PCI card RC-502.

It goes through the auto hardware installation, but says it was unsuccessful. When I go to Device Manager, the card is listed as "NEC OCHI IEEE 1394 Host Controller" but has an exclamation point next to it. Instead of it saying working, it says "The device cannot start. (Code 10)"

Any help would be greatly appreciated.

Windows Vista - updated
Intel 2 Core Duo 1.87GHz
Gigabyte N650SLI-DS4L Motherboard
2GB RAM
 

~Candy~

Retired Administrator
Joined
Jan 27, 2001
Messages
103,706
Hi and welcome. Choose to update drivers. You may have to go to their website for Vista drivers?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top