1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

pci install --> no post

Discussion in 'Hardware' started by wingedwon, Jan 9, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. wingedwon

    wingedwon Thread Starter

    Joined:
    Aug 28, 2010
    Messages:
    14
    hi all,

    i have recently bought a pci edimax wireless card (the EW-7722In) when i installed it, i got a no-post, took it out and all was fine again.
    i thought this might be a dodgy pci slot so i checked with another and the same thing... checked with another computer and the same thing happened...
    i then tried with eh computer booted up (i know you shouldnt do this but meh) and it was not recognised (i got no indication of anything plugged into the slot at all)

    any ideas? starting to think its a faulty card...
    thanks
     
  2. prunejuice

    prunejuice

    Joined:
    Apr 2, 2002
    Messages:
    3,432
    Never do this.


    Sounds like it. Send it back or get another one.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/973591

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice