1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

PhotoFunStudio display problem on Netbook

Discussion in 'Digital Photography & Imaging' started by joel1952, Dec 15, 2011.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. joel1952

    joel1952 Thread Starter

    Joined:
    Dec 15, 2011
    Messages:
    2
    Is there any way to work around the minimum display resolution requirement of this software??

    Version 6 which came with my new Panasonic GH2, does not work on my HP netbook. A error message states that the display must be changed to 1024x768, which the netbook is not capable of. I have seen similar complains about older versions of the same software, on this forum.

    I use other software to download my pictures, but they do not download the videos from the Panasonic cameras properly.

    Furthermore, I looked at OS requirements and most all the versions require the same display resolution. The lesser versions that do not require that, are viewers only and do not have the same capabilities which I need to download videos properly.

    Thanks for any help.
     
  2. Noyb

    Noyb Trusted Advisor Spam Fighter

    Joined:
    May 25, 2005
    Messages:
    21,004
    First Name:
    Jay
    Welcome to the TSG Forum.
    Any reason why you don't download the photos Manually ???
    What's "Not Properly" ????
     
  3. joel1952

    joel1952 Thread Starter

    Joined:
    Dec 15, 2011
    Messages:
    2
    Good question. What I meant was that my videos don't download automatically with my other software because the panasonic videos are in a different folder than the panasonic photos.

    Thus I do manually download the videos. The problem is what with panasonic, nikon and canon cameras, it is difficult to remember to check the folders each time to look for any videos I might have taken. I lost some videos in the past because I was not aware of the multiple folders and I fear that I may lose some in the future due to forgetfulness.

    Thanks for any assistance.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1031368

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice