1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Pictures and gifs don't load properly - recently uninstalled avast

Discussion in 'Networking' started by yoatsable22, May 26, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. yoatsable22

    yoatsable22 Thread Starter

    Joined:
    May 26, 2015
    Messages:
    1
    Yesterday I uninstalled avast through my control panel program remove. I'm not sure if it's related, but ever since then I can't open pictures and gifs properly. And gifs loop the first 0.5sec of the gif rather than the whole thing, and become super pixellated so I can't see anything. The pictures can show multiple different types of problems, with some loading the top 1/6th of the pic and the rest not loading at all. I wanted to add examples but for some reason uploading a picture was taking way too long. Just a note: this problem happens with both chrome and IE (don't have mozilla so haven't tried yet). Has anybody encountered this problem before and knows how to fix it? Do you know if it's related to Avast or not?
    Thanks in advance!
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1148874

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice