Ping.exe

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Cuse23

Thread Starter
Joined
Dec 12, 2011
Messages
1
I'm having an issue with my PC running slow. When I check CPU utilization I see PING.EXE using a lot of CPU. Aso, when I open a new website a second website will also open up. I'm running AVG as a virus protector. I have down loaded TDSSKILLER and STOPZILLA but neither one of them has fixed the problem.

I also get a message stating that I have a corrut file....WER23EB.DIR00.....It says to run a Check Disk....when I try that it says it will run the next time I start the PC....it never kicks off.

I have a Gateway desktop PC running windows XP.

I just ran VIPRER Security and it showed 5 errors found (1 in a folder and 4 files) with 0 cleaned.

Thanks in advance for your help and support
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top