1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Please answer me = I'm in tears!

Discussion in 'Windows XP' started by Celtic Queen, Jan 20, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Celtic Queen

    Celtic Queen Thread Starter

    Joined:
    Dec 1, 2002
    Messages:
    67
    Sometimes when I try to go into a program I'll get an error message saying 'not a valid Win32 application'.This happens with all sorts of programs,from downloaded emulators to the programs that came with the computer,including MS Paint.
    Some times I can open the program I want by going into it from another location,but sometimes not
    Please help xxx
     
  2. Celtic Queen

    Celtic Queen Thread Starter

    Joined:
    Dec 1, 2002
    Messages:
    67
    Also,another prob is that whenever any file which doesn't report the error message outlined the PC opens Windows Installer 4 sum reason + says its installing Microsoft Money (?) which I don't even have.But this has only started happening recently,the problem above is way more urgent
     
  3. Dan O

    Dan O

    Joined:
    Feb 13, 1999
    Messages:
    8,974
    If you are running WIndows XP try a System Restore, which is available from Windows Help. The problem could be a virus. Do you run and update a virus scanner often?
     
  4. jm100dm

    jm100dm

    Joined:
    May 26, 1999
    Messages:
    994
    Welcome to Tech Support Guy

    It sounds like the file extentions have been changed. Have you ran your anti-virus program lately? Start with that, if you need one there are some free ones on the net.

    Go to online scanners at the link below.

    http://forums.techguy.org/t110854/s.html
     
  5. blkhawk1

    blkhawk1

    Joined:
    Jan 20, 2003
    Messages:
    3
    had the same problem, i let the windows installer run till it finished and don't have the problem any more. have no idea how
    the installer became that way.
    Blackhawk
     
  6. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/114266

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice