1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Please check HJT log

Discussion in 'Earlier Versions of Windows' started by thymekiller, Feb 15, 2005.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. thymekiller

    thymekiller Thread Starter

    Joined:
    Jan 29, 2004
    Messages:
    283
    I'm working on a Win 98 machine, and I'm having trouble reinstalling Spywareblaster. I ran a HJT scan, and didnt see anything unusual, but would like someone else to check. Heres the log:

    Logfile of HijackThis v1.99.0
    Scan saved at 10:11:34 AM, on 2/15/05
    Platform: Windows 98 Gold (Win9x 4.10.1998)
    MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106)

    Running processes:
    C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL
    C:\WINDOWS\SYSTEM\MSGSRV32.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\MPREXE.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\MSTASK.EXE
    C:\PROGRAM FILES\EXECUTIVE SOFTWARE\DISKEEPERLITE\DKSERVICE.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\mmtask.tsk
    C:\WINDOWS\EXPLORER.EXE
    C:\WINDOWS\TASKMON.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\SYSTRAY.EXE
    C:\PROGRAM FILES\GRISOFT\AVG FREE\AVGCC.EXE
    C:\PROGRAM FILES\GRISOFT\AVG FREE\AVGEMC.EXE
    C:\PROGRAM FILES\GRISOFT\AVG FREE\AVGAMSVR.EXE
    C:\PROGRAM FILES\SPYBOT - SEARCH & DESTROY\TEATIMER.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\DDHELP.EXE
    C:\WINDOWS\SYSTEM\PSTORES.EXE
    C:\WINDOWS\PROFILES\RICK000\MY DOCUMENTS\MOM'S STUFF\HIJACKTHIS.EXE
    C:\PROGRAM FILES\INTERNET EXPLORER\IEXPLORE.EXE

    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,CustomizeSearch = www.msn.com
    R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\SearchURL,(Default) = www.msn.com
    R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = www.msn.com
    R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = www.msn.com
    O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\PROGRA~1\SPYBOT~1\SDHELPER.DLL
    O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\SYSTEM\MSDXM.OCX
    O4 - HKLM\..\Run: [ScanRegistry] C:\WINDOWS\scanregw.exe /autorun
    O4 - HKLM\..\Run: [TaskMonitor] C:\WINDOWS\taskmon.exe
    O4 - HKLM\..\Run: [SystemTray] SysTray.Exe
    O4 - HKLM\..\Run: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme
    O4 - HKLM\..\Run: [AVG7_CC] C:\PROGRA~1\GRISOFT\AVGFRE~1\AVGCC.EXE /STARTUP
    O4 - HKLM\..\Run: [AVG7_EMC] C:\PROGRA~1\GRISOFT\AVGFRE~1\AVGEMC.EXE
    O4 - HKLM\..\Run: [AVG7_AMSVR] C:\PROGRA~1\GRISOFT\AVGFRE~1\AVGAMSVR.EXE
    O4 - HKLM\..\RunServices: [LoadPowerProfile] Rundll32.exe powrprof.dll,LoadCurrentPwrScheme
    O4 - HKLM\..\RunServices: [SchedulingAgent] mstask.exe
    O4 - HKLM\..\RunServices: [DkService] C:\Program Files\Executive Software\DiskeeperLite\DkService.exe
    O4 - HKCU\..\Run: [SpybotSD TeaTimer] C:\PROGRAM FILES\SPYBOT - SEARCH & DESTROY\TeaTimer.exe
    O6 - HKCU\Software\Policies\Microsoft\Internet Explorer\Control Panel present
    O9 - Extra button: Real.com - {CD67F990-D8E9-11d2-98FE-00C0F0318AFE} - C:\WINDOWS\SYSTEM\Shdocvw.dll
    O9 - Extra button: All - {26835CE1-D5EC-11d5-AF6E-00C06D0086BF} - C:\Program Files\closeIeX\closeIeX.exe
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Close ALL IEx's - {26835CE1-D5EC-11d5-AF6E-00C06D0086BF} - C:\Program Files\closeIeX\closeIeX.exe
    O9 - Extra button: Others - {6A0426D1-0FF2-49a0-ABC2-05B67826C727} - C:\Program Files\closeIeX\closeIeY.exe
    O9 - Extra 'Tools' menuitem: Close OTHER IEx's - {6A0426D1-0FF2-49a0-ABC2-05B67826C727} - C:\Program Files\closeIeX\closeIeY.exe


    Thanks for the help!!!
    thyme
     
  2. Cheeseball81

    Cheeseball81 Retired Moderator

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    84,315
    Looks OK to me. Are you receiving any errors when reinstalling Spyware Blaster?
     
  3. thymekiller

    thymekiller Thread Starter

    Joined:
    Jan 29, 2004
    Messages:
    283
    yep-it goes like this: This program has been damaged, possibly by a bad sector of the hard drive or a virus. Please reinstall it. I have reinstalled it many times, always starting with a fresh program. Still no luck...
     
  4. Cheeseball81

    Cheeseball81 Retired Moderator

    Joined:
    Mar 3, 2004
    Messages:
    84,315
    Did you previously have a virus?

    I went to read about the solution and of course the only 2 suggestions were either to reinstall the program or post a Hijack log.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/330853

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice