PLEASE HELP. im having internet speed issues

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

dalearyous

Thread Starter
Joined
Jul 17, 2003
Messages
136
i just signed up for cable internet and when it was first hooked up it worked fine. now its running very slow. browsing and downloading isn't bad but def. not as fast as it used to be. in games even if its a low ping server my lag is through the roof. it wasn't this way a few days ago. my ping used to be always under 50 in games like Call of Duty, now its usually 100-300. i went to dslreports.com and tested my connection and it came out with 1012 down and 258 up. whats going on?

im perfectly aware of viruses and spyware. i have norton 2004 systemworks and it hasn't found any viruses and i doubt its spyware. i just reinstalled windows like 2 days ago and immediately put service pack 2 and norton on before i hooked it up to the internet

edit* i ran spysweeper with the latest defs. and it only found 1 spyware: browservillage sidebar
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top