Please help me put sounds on my XP .......

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

john1

Thread Starter
Joined
Nov 25, 2000
Messages
9,052
Hi,

Should be easy ....
got speakers,
plugged them in,
(the right place),
Checked all the Vol settings,
all at about half way .....

Got a speaker icon in systray,
Looked through the 'help'

They do make a loud beep when i switch on,
bit too loud really, its annoying.

cant see how to turn it down ...

Any help appreciated ...

John :)
 

john1

Thread Starter
Joined
Nov 25, 2000
Messages
9,052
found it !!

theres two speaker outlets ...
one looks like an on board one, where it was,
and another one,
on a card,
the one on the card works.

didn't notice it before.

Thanks for your help anyway,
regards, John :)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top