1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Please help me!

Discussion in 'Windows 7' started by CosminZeed, Apr 22, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. CosminZeed

    CosminZeed Thread Starter

    Joined:
    Apr 22, 2015
    Messages:
    5
    I have an Administrator Account which is mine and I wanted to make a Standard Account for my little sister! I created it and now it doesn't work at all. I get this message every time I want to log in: ,,User profile cannot be loaded" ,,The user profile service failed the logon".

    I tried a method from the internet but it wasn't useful for me. I have 7 profiles in my ProfileList but there is not my standard profile. Please help me! :confused: :(
     

    Attached Files:

  2. DaveA

    DaveA Trusted Advisor Spam Fighter

    Joined:
    Nov 16, 1999
    Messages:
    16,302
    First Name:
    David
    While logged in the Admin account, delete the account and files from the Control Panel.

    Restart the machine, then make the account again, with out a password. Log out of the Admin account, then log into the new account.

    Do NOT use switch user.
     
  3. CosminZeed

    CosminZeed Thread Starter

    Joined:
    Apr 22, 2015
    Messages:
    5
    I did that and it still says that! I don't know what to do anymore :(
     
  4. DaveA

    DaveA Trusted Advisor Spam Fighter

    Joined:
    Nov 16, 1999
    Messages:
    16,302
    First Name:
    David
    Try a different name?
     
  5. CosminZeed

    CosminZeed Thread Starter

    Joined:
    Apr 22, 2015
    Messages:
    5
    Yeah. From my sister's name I changed it to Standard... XD! Anything else I can do?
     
  6. plodr

    plodr

    Joined:
    Jun 27, 2014
    Messages:
    19,124
    First Name:
    Liz
  7. CosminZeed

    CosminZeed Thread Starter

    Joined:
    Apr 22, 2015
    Messages:
    5
    Nope. Nothing from here worked at all. I don't have all of that... :(:(:confused:
     
  8. DaveA

    DaveA Trusted Advisor Spam Fighter

    Joined:
    Nov 16, 1999
    Messages:
    16,302
    First Name:
    David
    Just how are you making this new user account and what name are you giving it?
     
  9. CosminZeed

    CosminZeed Thread Starter

    Joined:
    Apr 22, 2015
    Messages:
    5
    Like this -> Control Panel - User Accounts And Family - User Accounts - Manage Another Account. and then create a new account ( account type is Standard not Administrator. I can make an Administrator one but then I get some type of error that says ,, C - windows - system32 - config - system profile - desktop refers to a location that is unavailable"). First time I give it my sister's name. Then I change it to Standard.. And the name isn't the problem i can tell!:(
     
  10. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/1147043

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice