Please Help No Audio Device

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

abfan

Thread Starter
Joined
Dec 8, 2011
Messages
4
I just reinstalled Windows..My Windows Media has sound but I cant hear anything else online..'Youtube'
Here is A Summary.Do U see anything








Computer:


Operating System Microsoft Windows XP Professional


OS Service Pack Service Pack 2


DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c)


Computer Name 300X


User Name Owner

Motherboard:


CPU Type Intel Pentium 4, 2200 MHz (22 x 100)


Motherboard Name Intel Brownsville D845GBV / Brownsville 2 D845GEBV2 / Rexburg D845GRG / Rexburg 2 D845GERG2


Motherboard Chipset Intel Brookdale-G i845GE


System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM)


BIOS Type AMI (02/13/03)


Communication Port Communications Port (COM1)


Communication Port ECP Printer Port (LPT1)

Display:


Video Adapter NVIDIA Vanta/Vanta LT (Microsoft Corporation) (16 MB)


3D Accelerator nVIDIA Vanta


Monitor Gateway FPD1530 [15" LCD] (131133592)

Multimedia:


Audio Adapter Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller [B-0]

Storage:


IDE Controller Intel(R) 82801DB Ultra ATA Storage Controller - 24CB


Floppy Drive Floppy disk drive


Disk Drive WDC WD400EB-11CPF0 (37 GB, IDE)


Optical Drive LITE-ON COMBO SOHC-4836V


SMART Hard Disks Status OK

Partitions:


C: (NTFS) 38154 MB (9322 MB free)

Input:


Keyboard Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard


Mouse Microsoft PS/2 Mouse

Network:


Network Adapter Intel(R) PRO/100 VE Network Connection (173.168.251.136)

Peripherals:


Printer Microsoft XPS Document Writer


Printer Send To OneNote 2007


USB1 Controller Intel 82801DB ICH4 - USB Controller [B-0]


USB1 Controller Intel 82801DB ICH4 - USB Controller [B-0]


USB1 Controller Intel 82801DB ICH4 - USB Controller [B-0]


USB2 Controller Intel 82801DB ICH4 - Enhanced USB2 Controller [B-0]
 

Cheeseball81

Retired Moderator
Joined
Mar 3, 2004
Messages
84,315
Hi and welcome...

Have you installed (well, reinstalled) Adobe Flash Player? That is normally a requirement to see and hear things on such websites like YouTube.
 

abfan

Thread Starter
Joined
Dec 8, 2011
Messages
4
Yes as a matter of fact I just did it,,I still have no sound..I have no Speaker Icon near the time to the left on the bottom.. And it still shows No Audio device under sound..It's not even giving me a option to click on anything to adjust ...
 
Joined
Jun 28, 2008
Messages
263
It sounds like that it could be a sound driver. I would open the device manager, scroll down the the location of the soundmax and see if there is a yellow marker in there, if not, it is possible that the driver for the device did not properly install.

Since the device is coming up as unknown or unsupported, you may be able to get the information about the device to make sure that you get the correct driver.

This is a freeware program that will locate any unidentified devise attached and get you the information about that devise:

http://download.cnet.com/Unknown-Device-Identifier/3000-2086_4-42618.html
 

valis

Moderator
Joined
Sep 24, 2004
Messages
78,206
first thing I would do is update to SP3.....I have seen, albeit rarely, sp2 not playing well with new versions of flash.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top