Please Help Quick

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Tendulkarboy

Thread Starter
Joined
Mar 24, 2004
Messages
20
I just installed the security update for Internet Explorer 6 and now it doesn't work and just says error when I load a site. I am using Netscape at the moment but i need Internet Explorer back quickly to watch and online sports tournament in streaming video which can not be done by netscape. I went to the microsoft site and downloaded Internet Explorer 6 SP1 and tried installing it to make another fix work, which microsft have made for my problem, but I cannot install the IE 6 SP1 program , some problem with proxy settings. If anyone can help me , I'll really aprecciate it.

Thanks in advance
Tendulkarboy :confused: :(
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top