Please help!

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

GaMeSTa

Thread Starter
Joined
Mar 12, 2004
Messages
197
My internet has been messed up for about a month now!, It works and all, but I have to refresh EVERY PAGE, I have to attempt 3 - 4 times to log on to my [email protected] Playonline(FFXI) or EverQuest, and som eother things like Comcast
I dont knwo why its doing this but I've tried MANY THINGs
Things I've Tried
Delete Cookies
Delete Files
Clear History
Defragment Comp00ter
Disk Cleanup
Run 2 different Spyware scanners
Run 2 Different Virus Scanners

I was told to use some "HiJack" Thing? and then copy n paste it online along time ago.. but I didn't do that, but now I will because this is making me go insane!, so if noone knows the answer to my problem, pleas tell me how to do this Hijack thing so I can show you guys those files n see if there is a problem
 

cybertech

Retired Moderator
Joined
Apr 16, 2002
Messages
72,115
Download Hijackthis.
Create a folder on your hard drive and save it there.
Unzip the file and extract it to the folder you have created.
Scan your machine, then click on Save Log.

Post a copy back here and someone will be happy to review it.

Don't make any changes until instructed to do so.
 

GaMeSTa

Thread Starter
Joined
Mar 12, 2004
Messages
197
Logfile of HijackThis v1.97.7
Scan saved at 3:43:19 PM, on 4/1/2004
Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Unable to get Internet Explorer version!

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\LEXBCES.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\LEXPPS.EXE
C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG6\avgserv.exe
C:\WINDOWS\System32\snmp.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE
C:\WINDOWS\System32\LXSUPMON.EXE
C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE
C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE
C:\Documents and Settings\Jacob\Desktop\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.comcast.net/
O2 - BHO: (no name) - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: (no name) - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll
O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\System32\msdxm.ocx
O3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll
O4 - HKLM\..\Run: [AVG_CC] C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG6\avgcc32.exe /STARTUP
O4 - HKLM\..\Run: [Zone Labs Client] C:\PROGRA~1\ZONELA~1\ZONEAL~1\zlclient.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [LXSUPMON] C:\WINDOWS\System32\LXSUPMON.EXE RUN
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [AceGain LiveUpdate] C:\Program Files\AceGain\LiveUpdate\LiveUpdate.exe
O4 - HKCU\..\Run: [Weather] C:\PROGRA~1\AWS\WEATHE~1\Weather.exe 1
O4 - HKCU\..\Run: [Yahoo! Pager] C:\PROGRA~1\Yahoo!\MESSEN~1\ypager.exe -quiet
O8 - Extra context menu item: &Google Search - res://c:\program files\google\GoogleToolbar1.dll/cmsearch.html
O8 - Extra context menu item: Backward &Links - res://c:\program files\google\GoogleToolbar1.dll/cmbacklinks.html
O8 - Extra context menu item: Cac&hed Snapshot of Page - res://c:\program files\google\GoogleToolbar1.dll/cmcache.html
O8 - Extra context menu item: Si&milar Pages - res://c:\program files\google\GoogleToolbar1.dll/cmsimilar.html
O8 - Extra context menu item: Translate into English - res://c:\program files\google\GoogleToolbar1.dll/cmtrans.html
O9 - Extra button: TREND MICRO HouseCall (HKLM)
O9 - Extra button: Messenger (HKLM)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Yahoo! Messenger (HKLM)
O9 - Extra button: AIM (HKLM)
O16 - DPF: {02BF25D5-8C17-4B23-BC80-D3488ABDDC6B} (QuickTime Object) - http://www.apple.com/qtactivex/qtplugin.cab
O16 - DPF: {0E5F0222-96B9-11D3-8997-00104BD12D94} (PCPitstop Utility) - http://www.pcpitstop.com/pcpitstop/PCPitStop.CAB
O16 - DPF: {11260943-421B-11D0-8EAC-0000C07D88CF} (iPIX ActiveX Control) - http://www.ipix.com/viewers/ipixx.cab
O16 - DPF: {2B96D5CC-C5B5-49A5-A69D-CC0A30F9028C} (MiniBugTransporterX Class) - http://download.weatherbug.com/minibug/tricklers/AWS/MiniBugTransporter.cab?
O16 - DPF: {30528230-99F7-4BB4-88D8-FA1D4F56A2AB} (YInstStarter Class) - http://download.yahoo.com/dl/installs/yinst0309.cab
O16 - DPF: {62475759-9E84-458E-A1AB-5D2C442ADFDE} - http://a1540.g.akamai.net/7/1540/52...pple.com/mickey/us/win/QuickTimeInstaller.exe
O16 - DPF: {74D05D43-3236-11D4-BDCD-00C04F9A3B61} (HouseCall Control) - http://housecall.trendmicro-europe.com/housecall/Xscan53.cab
O16 - DPF: {7ED7005B-4AF6-4CFF-9AE0-F243C4B8260F} (HouseCallButton.setup) - http://de.trendmicro-europe.com/file_downloads/common/housecall/HouseCallButton.CAB
O16 - DPF: {9F1C11AA-197B-4942-BA54-47A8489BB47F} (Update Class) - http://v4.windowsupdate.microsoft.com/CAB/x86/unicode/iuctl.CAB?37981.6602893519
O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab
 

cybertech

Retired Moderator
Joined
Apr 16, 2002
Messages
72,115
First thing to do is move hijackthis.exe into a folder, don't run it from your desktop. Make a folder on

your hard drive, like c:\hjt.



Run HJT again and check:

O4 - HKCU\..\Run: [Weather] C:\PROGRA~1\AWS\WEATHE~1\Weather.exe 1
O16 - DPF: {11260943-421B-11D0-8EAC-0000C07D88CF} (iPIX ActiveX Control) - http://www.ipix.com/viewers/ipixx.cab
O16 - DPF: {2B96D5CC-C5B5-49A5-A69D-CC0A30F9028C} (MiniBugTransporterX Class) - http://download.weatherbug.com/mini...ransporter.cab?

Close all applications and browser windows before you click "fix checked".

Doesn't look too bad, I think your biggest problem is

MSIE: Unable to get Internet Explorer version!

Maybe try reloading IE.
 

GaMeSTa

Thread Starter
Joined
Mar 12, 2004
Messages
197
I put it in a folder, and looks the same to me, but here it is, (I deleted those 3 things also, Oh and how do I Reload IE)

Logfile of HijackThis v1.97.7
Scan saved at 4:13:54 PM, on 4/1/2004
Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Unable to get Internet Explorer version!

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\LEXBCES.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\WINDOWS\system32\LEXPPS.EXE
C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG6\avgserv.exe
C:\WINDOWS\System32\snmp.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\SOUNDMAN.EXE
C:\WINDOWS\System32\LXSUPMON.EXE
C:\Program Files\Internet Explorer\IEXPLORE.EXE
C:\Documents and Settings\Jacob\Desktop\New Folder\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.comcast.net/
O2 - BHO: (no name) - {06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3} - C:\Program Files\Adobe\Acrobat 6.0\Reader\ActiveX\AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: (no name) - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll
O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\System32\msdxm.ocx
O3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll
O4 - HKLM\..\Run: [AVG_CC] C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG6\avgcc32.exe /STARTUP
O4 - HKLM\..\Run: [Zone Labs Client] C:\PROGRA~1\ZONELA~1\ZONEAL~1\zlclient.exe
O4 - HKLM\..\Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
O4 - HKLM\..\Run: [LXSUPMON] C:\WINDOWS\System32\LXSUPMON.EXE RUN
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [AceGain LiveUpdate] C:\Program Files\AceGain\LiveUpdate\LiveUpdate.exe
O4 - HKCU\..\Run: [Yahoo! Pager] C:\PROGRA~1\Yahoo!\MESSEN~1\ypager.exe -quiet
O8 - Extra context menu item: &Google Search - res://c:\program files\google\GoogleToolbar1.dll/cmsearch.html
O8 - Extra context menu item: Backward &Links - res://c:\program files\google\GoogleToolbar1.dll/cmbacklinks.html
O8 - Extra context menu item: Cac&hed Snapshot of Page - res://c:\program files\google\GoogleToolbar1.dll/cmcache.html
O8 - Extra context menu item: Si&milar Pages - res://c:\program files\google\GoogleToolbar1.dll/cmsimilar.html
O8 - Extra context menu item: Translate into English - res://c:\program files\google\GoogleToolbar1.dll/cmtrans.html
O9 - Extra button: TREND MICRO HouseCall (HKLM)
O9 - Extra button: Messenger (HKLM)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Yahoo! Messenger (HKLM)
O9 - Extra button: AIM (HKLM)
O16 - DPF: {02BF25D5-8C17-4B23-BC80-D3488ABDDC6B} (QuickTime Object) - http://www.apple.com/qtactivex/qtplugin.cab
O16 - DPF: {0E5F0222-96B9-11D3-8997-00104BD12D94} (PCPitstop Utility) - http://www.pcpitstop.com/pcpitstop/PCPitStop.CAB
O16 - DPF: {30528230-99F7-4BB4-88D8-FA1D4F56A2AB} (YInstStarter Class) - http://download.yahoo.com/dl/installs/yinst0309.cab
O16 - DPF: {62475759-9E84-458E-A1AB-5D2C442ADFDE} - http://a1540.g.akamai.net/7/1540/52...pple.com/mickey/us/win/QuickTimeInstaller.exe
O16 - DPF: {74D05D43-3236-11D4-BDCD-00C04F9A3B61} (HouseCall Control) - http://housecall.trendmicro-europe.com/housecall/Xscan53.cab
O16 - DPF: {7ED7005B-4AF6-4CFF-9AE0-F243C4B8260F} (HouseCallButton.setup) - http://de.trendmicro-europe.com/file_downloads/common/housecall/HouseCallButton.CAB
O16 - DPF: {9F1C11AA-197B-4942-BA54-47A8489BB47F} (Update Class) - http://v4.windowsupdate.microsoft.com/CAB/x86/unicode/iuctl.CAB?37981.6602893519
O16 - DPF: {D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000} (Shockwave Flash Object) - http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab
 

Couriant

James
Moderator
Joined
Mar 26, 2002
Messages
39,907
What is AceGain?

And why do you need to run Sound Manager at start up?
 

GaMeSTa

Thread Starter
Joined
Mar 12, 2004
Messages
197
AceGain is the Auto-Updated for Battlefield: Vietnam (A Computer Game)
I dont know why Sound Manager would run at start up, but I doubt it's the cause of my internets problems
 

cybertech

Retired Moderator
Joined
Apr 16, 2002
Messages
72,115
Look in the folder and you will see the backup files, those would have been on your desktop, that's why you want to run HJT from a folder.

IE6
 

cybertech

Retired Moderator
Joined
Apr 16, 2002
Messages
72,115
Originally posted by GaMeSTa:
So should I delete those backup files?
In a couple of days you can.

To find your version go to Help and pick About in IE.
 

GaMeSTa

Thread Starter
Joined
Mar 12, 2004
Messages
197
Hm, well, thanks for the help n all, but, I still have this internet problem, and my ISP is no help =(
Guess I'll never fix this =(
Any other possible solutions?

I use Comcast High Speed Internet (Cable Internet)
I have a blue modem thing, I unplugged/replugged it, I have a Router, I did same thing, and tried RESET button
 
Joined
Mar 8, 2004
Messages
2,326
First you need to enable cookies,some sites won't work if you have them blocked,in particular session cookies.You also will have to allow them in your firewall.

try the above and get back to us and we will take it from there
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top