1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Plug & Play Configuration error on Startup

Discussion in 'Hardware' started by bobru, Jun 5, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. bobru

    bobru Thread Starter

    Joined:
    Jan 9, 2003
    Messages:
    6
    I have a Dell 8250 running XP. I haven't installed anything on my computer lately; however, when I started the computer this morning, I got 3 plug & play configuration error lines followed by the f1 or F12 option.

    When I go into my device manager, both the NVIDIA Geforce 4 MX420 display adaptor and the VIA OHCI Compliant IEEE 1394 Host Controller say they cant find enough resources and are giving a code 12 error. Can anyone help me get this straightened out? Liike I said, this started out of the blue, without me installing anything new.

    Thanks!
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/581048

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice