Pluralinput Mouse 1.0 has a ! and won't work with Rival 100

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

jordanrt96

Thread Starter
Joined
Feb 11, 2019
Messages
1
Hi All,

I'm trying to connect my Rival 100 mouse to my Dell G3 Laptop (Windows 10 - 32bit) and it won't work. The windows notification say its good to go however it doesn't work. I check my drivers and it shows this:

I try updating them but they're the newest drivers out. I also tried rolling back but doing that doesn't make my mouse work.

PLEASE HELP! I just want to play Apex. :(
 
Joined
Feb 14, 2013
Messages
373
First Name
David
Right-Click on the Pluralinput Mouse and choose Uninstall and check the box "Delete the driver software...".

  • Remove the mouse
  • Reboot
  • when the system is quiescent, plug the mouse into a different USB Port and install drivers as needed
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top