pointing device interface error

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

gordonmac

Thread Starter
Joined
Sep 7, 2004
Messages
7
morning folks............win98.unable to move mouse,have tried every thing that several manuals suggest,but it still wont shift.would appreciate any suggestions.
i found the comment pointing device interface error on the start up screen,not even sure if it means anything to do with mouse.many thanks
 

JSntgRvr

José
Retired Moderator and Malware Specialist
Joined
Jul 1, 2003
Messages
18,552
Seems that you need a new mouse.
 

JSntgRvr

José
Retired Moderator and Malware Specialist
Joined
Jul 1, 2003
Messages
18,552
Have you tried using another mouse. The error message is just indicating that there is an error in the mouse interface. Most of the time is due to a malfunctioning Mouse.
 

gordonmac

Thread Starter
Joined
Sep 7, 2004
Messages
7
JSntgRvr said:
Have you tried using another mouse. The error message is just indicating that there is an error in the mouse interface. Most of the time is due to a malfunctioning Mouse.
yes i have.i have also used every way out of it via the platinum win95 book and several dummies books.
 

JSntgRvr

José
Retired Moderator and Malware Specialist
Joined
Jul 1, 2003
Messages
18,552
Is either the Mouse Node connection in the Main Board or a setting in the BIOS. Have you been able to enter the BIOS setup utility and check the Pointing Device setting?
 

gordonmac

Thread Starter
Joined
Sep 7, 2004
Messages
7
JSntgRvr said:
Is either the Mouse Node connection in the Main Board or a setting in the BIOS. Have you been able to enter the BIOS setup utility and check the Pointing Device setting?
sorry,should have said win98.yes i've managed to get into bios,but as to getting the right section of it i;m not sure.
i came across what i thought was right and there was no setting at all for the port/2,so i upped it to 5 as was the keyboard setting,but still nothing.
many thanks
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top