Port forwarding issues

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

metalsign

Thread Starter
Joined
Nov 12, 2003
Messages
64
Hey folks,

I play World of Warcraft and I'm having a problem when downloading the patches. It keeps telling me I'm behind a firewall or the tracker is down, so the downloads are extremely long. This never used to be a problem.


Did M$ put out a new patch/update that blocks this traffic? I went to www.portforward.com and followed all the instructions for the netgear WGR614v6 (I had done this a while ago and all the proper settings are in there). I port forwarded my router before and it was setup correctly and working fine.

All of a sudden, I'm having these problems. Any one got an idea?

PS, my regular internet DL's run between 50kb/s up to 350kb/s depending on the server.

I have WinXP with SP2 (not pirated!!!) and don't have the firewall on. I never have run it and I've never had a problem (virus, etc).

It's not a hardware problem, its gotta be software, but I don't know whats causing it.

Thanks in advance!
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top