Possible Solution for; BSOD: 0x0000012A (Windows did not find any installed language)

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

kristianrunden

Thread Starter
Joined
Jan 8, 2011
Messages
1
Before anything, im using Win7 Ultimate x64


Hey guys, i just got this problem receiving the bsod (0x0000012A) with the message; Windows did not find any installed, licensed language packs for the system default UI language.

Now, i tried a lot of different solutions i found on the web, but this is what worked for me after first try;

Start up your computer -> Hit F8 to get to safemode-menu etc -> Select "Last Known Good Configuration"


Thats it. After I did this, the problem was gone.

Hope this can help someone out there :)
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top