Power Director 8 and lack of Audio

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

SidSilverSurfer

Thread Starter
Joined
Apr 13, 2009
Messages
58
After a long break I decided to try making a movie from my video travels through France using Cyberlinks PowerDirector 8
I successfully captured the Video into an mpg file but when I try to edit it with PD8 there is no original Audio.
If I try to do the same in Roxio Creator or Windows Movie Maker the audio is there.
What should I be ticking or unticking in Power Director 8 which is the program I much prefer to use?
Can some kind soul supply an answer?
I have tried Googling but it has not helped as the suggestions are usually to do with added audio music or voice overs. Mine is original audio which I am happier to use.
Many thanks all
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top