Power on PC: there's no beep sound and nothing on display

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

KlavinsMikus

Thread Starter
Joined
Jan 1, 2019
Messages
1
Hello. So yesterday my PC was running fine (i have this pc for about half a year). Today I turned it on and it showed that windows can't repair itself so i turned PC off... Then I powered it back on but it doesn't show nothing on display, but PC itself is powered up (all fans are spinning and power on button lights up). There was no beep that was always when i powered my PC up. I searched this on the internet but nothing helped me. Sometimes there is no beep at all... Sometimes there is one long beep and then 2 short beeps.
Please help!

My specs:
CPU: I5 3470
GPU: EVGA GTX1050 Ti SSC
Motherboard: MSI H67MA-E35 (B3)
RAM: 1× 8GB Kingston HyperX DDR3
PSU: Thermaltake TR 2 Series 500W
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top