Primary hard disc failure

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

little den

Thread Starter
Joined
Jun 2, 2005
Messages
6,336
I've got a puta here that for some reason, keeps giving me this message. I've been tryin to install a new HD in it, and it will not pick it up.
I've run the HD on another computer and I've checked all of the connections on the computer I'm trying to install it to. It works on the second computer, but will not work on the one I'm trying to install it to.

Anything else I need to check?

I'm guessing I've missed something really simple :eek: (I haven't had much sleep!!)... :D

Cheers
LD.
 
Joined
Aug 17, 2003
Messages
17,584
Assuming that the power to the HDD is OK, and the IDE cable is OK, then you need to consider the possibility that the IDE controller on the motherboard is out to lunch, probably permanently?
 

little den

Thread Starter
Joined
Jun 2, 2005
Messages
6,336
Yeah, I've checked both...I was hoping it was something else that I may have missed.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top