1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

print to specific size

Discussion in 'Hardware' started by telecom69, Sep 8, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. telecom69

    telecom69 Gone but never forgotten Thread Starter

    Joined:
    Oct 12, 2001
    Messages:
    9,807
    Here is what I am doing

    I scan a cd inlay to the computer and have it ok in MY pics folder,now then no matter what I do I just cannot get it to print to the size I need,which is the size of the inlay,tried custom settings and everything else but it eludes me how to get this right,what do I need to do?

    O/S Windows XP
     
  2. kiwiguy

    kiwiguy

    Joined:
    Aug 17, 2003
    Messages:
    17,584
    And the program we are using to print the graphic is ... ?
     
  3. telecom69

    telecom69 Gone but never forgotten Thread Starter

    Joined:
    Oct 12, 2001
    Messages:
    9,807
    Tried firegraphic and the one in XP, Photo printing wizard, I also have Adobe photo shop album ......mainly I use firegraphic
     
  4. telecom69

    telecom69 Gone but never forgotten Thread Starter

    Joined:
    Oct 12, 2001
    Messages:
    9,807
    Anybody have any ideas?
     
  5. Guyzer

    Guyzer

    Joined:
    Jul 3, 2004
    Messages:
    12,127
    First Name:
    Guy
    I use a draw program ( Corel Draw ) to outline an exact sized box. Then I import the CD Cover and resize by dragging to the exact dimension of the box. Then I print it. If you don't have such a program I suggest you try MS Paint as it should have been installed with your operating system. I never use MS paint so I'm not sure if you can display the rulers but you are going to need that to make the box the size you want.
     
  6. telecom69

    telecom69 Gone but never forgotten Thread Starter

    Joined:
    Oct 12, 2001
    Messages:
    9,807
    Many thanks for your reply I do have access to Corel draw on a friends computer but will see what paint says also.....take care
     
  7. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/271544

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice