Printing Problem in IE5.5 & OE

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Mulga

Thread Starter
Joined
Nov 25, 2001
Messages
5
I am trying to assist a user who is unable to print from IE 5.5 or Outlook Express. When attempting to print a web page or email the printer gives a mainly blank page with one line of print as follows:
C:\windows\temp\tri*****.htm
***** is a varying alpha/numeric string, the remainder is always the same.

Printing from all other applications is fine
OS is Win 98SE, Printer is Lexmark Z43

Microsoft KB offers little help, suggests incorrect printer selected or incorrect encoding, both of these have been checked and are OK.
 
Joined
Jul 23, 1999
Messages
14
I had this problem a number of times. In two case I had to uninstall I.E. and then do a full reinstall. The last problem I was luckly enough that I.E. 5.5 was install so I upgraded to I.E. 5.5 sp2.

Hopefully One of the two solution will help you.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top