Private IP address

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

bradley5882

Thread Starter
Joined
Jan 22, 2003
Messages
2
I have a MN-100 router and every time I run the setup program it tells me that it has detected a private IP address is there something that is causeing this and is it something I can do
to fix the problem


Thanks for the help
 

Del

Joined
Aug 31, 2001
Messages
3,452
What Operating System are you running and what program is saying you have a private IP address?
 

bradley5882

Thread Starter
Joined
Jan 22, 2003
Messages
2
Running win XP and when I run the setup program for the Microsoft wired base station MN-100 its saying that it has dected
a private ip address
 
Joined
Jul 20, 2002
Messages
623
Go into your Network Properties>TCP/IP Properties and make sure the "assign IP automatically" box is checked.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top