Problem connecting to wireless network

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

GNOME32

Thread Starter
Banned
Joined
Oct 4, 2007
Messages
67
I just installed Ubuntu 7.10, and when I tried to connect to my wireless network, I encountered a strange problem. I started the connection process, it prompts me for my WEP key (128-bit Encryption), I type it in, and press connect, and it starts to connect. The swirl thing starts swirling in the network icon, sometimes the bottom light will turn green, and then my computer will totally freeze. Nothing works. One odd characteristic that I had never seen before was that the Lock lights for Number and Caps Lock started blinking.
On an optomistic note, at least this version of Ubuntu recognizes my wireless card, unlike 7.04. I have a Realtek 8185 card by the way.
Thanks for any help with this issue!
:eek:
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top