1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Problem connecting to wow with internet

Discussion in 'Games' started by FKNChristopH, Apr 23, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. FKNChristopH

    FKNChristopH Thread Starter

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    5
    Like the title states, I have problems trying to play wow with computer. I have internet, hence myself posting this, and it automatically states "disconnected from server" when I enter my account info. Any suggestions will be greatly appreciated.
     
  2. MarkusBoeck

    MarkusBoeck

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    12
    There may be some ports blocking access? So, try and open them. :D
     
  3. FKNChristopH

    FKNChristopH Thread Starter

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    5
    How might I go about doing this? Sorry a nub when it comes to computers
     
  4. MarkusBoeck

    MarkusBoeck

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    12
    I think it may be in your router?
     
  5. schang626

    schang626

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    447
    have u play wow on this pc b4? did u install anything b4 this happen?
     
  6. FKNChristopH

    FKNChristopH Thread Starter

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    5
    markusboeck: What may be in my router?

    schang626: I used to play wow on this computer, just not this expansion. The last one.
     
  7. Tanis

    Tanis

    Joined:
    May 29, 2006
    Messages:
    3,969
    First Name:
    Shane
    If it used to work fine and your are having problem since the latest patch then I would suspect a software change in the patch is causing the problem, not your router or other hardware.

    What firewall are you using? Have you set it up to allow WoW access to the internet since applying the latest patch?
     
  8. schang626

    schang626

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    447
    wired or wireless?
     
  9. FKNChristopH

    FKNChristopH Thread Starter

    Joined:
    Feb 16, 2010
    Messages:
    5
    Tanis: I havent played wow for years on this comp, had to reinstall and what not. Windows firewall I think is the firewall I have running.

    schang626: wired
     
  10. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/918870

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice