Problem listening to MP3 on Kodak EasyShare SV811

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Mark_P

Thread Starter
Joined
Oct 4, 2008
Messages
1
I'm not sure if this is the correct forum. I also did not find anything in a search before posting this.

I have one MP3 song that I want to sync with my photos in my Kodak EashShare. I used Windows Media Player to sync my song. I put it on the easy share’s internal hard drive. After disconnecting the easyshare with my pc and navigating to the “Audio internal memory” it says –No songs found-. I know the song is on the easy share’s hard drive because I can see it with my photos when I connect it to the F: drive on my PC. I can then click on the song and play it through windows media player.

Any help in getting my easyshare to play mp3 files are greatly appreciated.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top