1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Problem with IE

Discussion in 'All Other Software' started by rprr1412, Jan 20, 2003.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. rprr1412

    rprr1412 Thread Starter

    Joined:
    Jan 20, 2003
    Messages:
    11
    Hi My name is Ron.
    I am having trouble that when I click on hyperlinks that all I can get is the Outline of the frame for IE and can get no further. I thought it my be an active x problem because it just recently started. But I do not remeber where to go to check to see if I have accidently disabled something if this could be the problem or have dealt with this before all help would be appreciated.

    [email protected]
     
  2. eddie5659

    eddie5659 Moderator Malware Specialist

    Joined:
    Mar 19, 2001
    Messages:
    36,380
    Hiya and welcome

    Lets try a repair first of all.

    Control Panel | AddRemove. Doubleclick Microsoft Internet Explorer. Choose Repair, apply and restart.

    Regards

    eddie
     
  3. Toyman

    Toyman

    Joined:
    Mar 24, 2001
    Messages:
    225
    I just started having the same problem. I tried the repair option but it did not help. I had 5.5 and figured i would try 6.0 to see if it would correct the problem but it didn't. I am still looking for an answer if Ron gets his fixed.

    Thanks
    Toyman
     
  4. rprr1412

    rprr1412 Thread Starter

    Joined:
    Jan 20, 2003
    Messages:
    11
    I haven't fixed it yet. I Feel that i may have a component of a pop up blocker hidden somewhere that i cannot find. Got any other ideas. I have even reverted bACK TO ORIGINAL SETTINGS and didn't work i am going back to original installation and see if that will help.
     
  5. pyritechips

    pyritechips Gone but Never Forgotten

    Joined:
    Jun 2, 2002
    Messages:
    26,907
    First Name:
    Jim
    <img src="http://forums.techguy.org/attachment.php?s=&postid=691242">

    Hi Ron. What operating system do you have? Do you get any error messages? I don't think disabling anything would prevent IE from fully loading. I have seen IE do that before and it's usually a fault with IE itself, not caused by other software.
     

    Attached Files:

  6. rprr1412

    rprr1412 Thread Starter

    Joined:
    Jan 20, 2003
    Messages:
    11
    since last posting i have completely tokk out and reinstalled my IE and still no help. Any more ideas. I had updated to 6.0 and even reverted back to 5.5
     

    Attached Files:

  7. rprr1412

    rprr1412 Thread Starter

    Joined:
    Jan 20, 2003
    Messages:
    11
    for instance last posting i could not open open the gif that i attached to se if it was working correctly. What could cause that??????
     
  8. pyritechips

    pyritechips Gone but Never Forgotten

    Joined:
    Jun 2, 2002
    Messages:
    26,907
    First Name:
    Jim
    Hello:

    Can you look in IE\Tools\Internet Options\Advanced\

    Scroll down to Multimedia and see if "Show Pictures" is checked
     
  9. rprr1412

    rprr1412 Thread Starter

    Joined:
    Jan 20, 2003
    Messages:
    11
    Show pictures was already checked, Sorry , but i tried.:eek:
     
  10. pyritechips

    pyritechips Gone but Never Forgotten

    Joined:
    Jun 2, 2002
    Messages:
    26,907
    First Name:
    Jim
    Are you using a popup stopper?
     
  11. rprr1412

    rprr1412 Thread Starter

    Joined:
    Jan 20, 2003
    Messages:
    11
    I am using HP Brio with win98 off of a cable modem. Using IE6 have even tried reverting back to original 5.5.

    I do not have restore capabilities all i have are a set of MS Worksuite 2001 Discs. I have had this perticular computer for about 6 months and this has occurred before and i can't remember what i did to fix it.

    Even tried reimstall and repair options.

    <b>Please keep working on it</b>. Can't afford to taake it to the shop.
    [email protected]
     
  12. rprr1412

    rprr1412 Thread Starter

    Joined:
    Jan 20, 2003
    Messages:
    11
    Using spopper but it is disabled. Still no help.[email protected]

    I am currently using a download of pop up eliminator put out by surfsecret but have it disabled
     
  13. TonyKlein

    TonyKlein Malware Specialist

    Joined:
    Aug 26, 2001
    Messages:
    10,392
    If this is Windows 98, try this:


    Go to Start/run, and type SFC.
    Choose 'Extract One File From Installation Disk'.
    Type oleaut32.dll, not worrying about its location. Then, click Start.

    Next to 'Restore From', type in or browse for the file’s location, which is probably in the Win98 folder of your installation CD-ROM (typically D:\Win98), or in your Windows\Options\Cabs folder, as the case may be.

    Then, next to 'Save File In', enter C:\Windows\System, and click OK. System File Checker looks for the file, saves it as you requested, and then tells you that 'the file has been successfully extracted'.

    Reboot, and tell us whether that solves your problem.
     
  14. Toyman

    Toyman

    Joined:
    Mar 24, 2001
    Messages:
    225
    pyritechips i was using SMASHER (which is one of many apps i downloaded recently........... i uninstalled it but have the same problem......i tried the repair...........tried loading windows over the top of it self........checked pictures under advanced...........
     
  15. Toyman

    Toyman

    Joined:
    Mar 24, 2001
    Messages:
    225
    rprr1412 if you're still checking on this let me know I have found the solution.
     
  16. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/114360

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice