Problem With IE7....

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Confuzzeled20

Thread Starter
Joined
Jan 14, 2007
Messages
45
Hey Everyone,
I have just recently upgraded from Windows Xp to windows Vista Ultimate. I am loving it so far except I am having one problem. Everytime I boot up my PC internet explorer open's at startup with this website, "http://tvstream.ath.cx". I have tried everything I can think of to make it go away, I am thinking it is some kind of spyware or something. I have scanned my computer with BitDefedner and it didn't fix the problem. Also, when I try to clean the IE files using bit defender, everytime it goes to delete cookies it says "cancelled by user", I think that there may be a bad cookie causing this page to open at startup. Is there a way to do a fresh install of IE7 or anything to try to repair this problem?
Thanks.
 
Joined
Jun 10, 2007
Messages
251
Get Spybot S&D ,,, this is the definitive Malware cleaning software.
Run it in safe mode.... continuously hit F8 when you reboot after installing Spybot.
Try this first.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top