1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Problem with Microsoft Digital Image 2006

Discussion in 'Digital Photography & Imaging' started by cuttlefish, Feb 16, 2007.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. cuttlefish

    cuttlefish Thread Starter

    Joined:
    Jan 17, 2007
    Messages:
    829
    First Name:
    Ian
    Before installing XP Pro (used to use XP Home), I never had a problem with the above software.
    Now I am continually getting the Windows message that "an error has occurred, sorry for the inconvenience ......... do you want to send a report ............" and a checked prompt to restart the application.
    When I click on the technical information for this error I can track it down to a file as follows:

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    - <WatsonData Build="Release">
    <Lifetime StartTicks="95936765" EndTicks="95951078" />
    <MemoryUsage TotalPhysical="1073250304" AvailablePhysical="436092928" />
    <OpenImages LastDriveType="0">1</OpenImages>
    <ActiveDocSpriteCountAtLastActivation spriteTypeShape="0" spriteTypePicture="0" spriteTypeThreeD="0" spriteTypeOle="0" spriteTypeGroup="0" spriteTypeText="0" spriteTypePaint="0" />
    - <Messages>
    <msg id="6" wParam="1" lParam="4785908" ticks="95937437" />
    <msg id="1" wParam="0" lParam="455408" ticks="95937500" />
    <msg id="273" wParam="11087" lParam="454348" ticks="95937515" />
    <msg id="273" wParam="11087" lParam="451512" ticks="95937578" />
    <msg id="273" wParam="11087" lParam="451728" ticks="95937593" />
    <msg id="273" wParam="11087" lParam="452740" ticks="95937593" />
    <msg id="6" wParam="0" lParam="854062" ticks="95945875" />
    <msg id="10" wParam="0" lParam="0" ticks="95945906" />
    <msg id="10" wParam="1" lParam="0" ticks="95950843" />
    <msg id="6" wParam="1" lParam="854062" ticks="95950859" />
    </Messages>
    </WatsonData>

    I guess this goes to MS in the error report.

    Basically the problem is that I simply can't open any normal old jpg pics anymore as this message appears every time.
    If I reboot, then now and then it works OK.
    I have uninstalled it, cleaned out any registry references to it, reinstalled it but still no luck!
    What should I do now?
     
  2. Noyb

    Noyb Trusted Advisor

    Joined:
    May 25, 2005
    Messages:
    20,917
    First Name:
    Jay
  3. cuttlefish

    cuttlefish Thread Starter

    Joined:
    Jan 17, 2007
    Messages:
    829
    First Name:
    Ian
    All fixed thanks to installing a new HDD and reinstalling the application.
    Musta have been a gremlin in there somewhere.. thanks for reply!
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Loading...
Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/544500

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice