Problem with Ports 3501-3506

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Gantrix

Thread Starter
Joined
Jan 9, 2006
Messages
1
This evening I came across a problem. It seems anytime I attempt to connect to something through my network connection that requires ports 3501-3506 I am unable to do so. I am able to connect to the same services on other ports but any of these do not allow me access. I was wondering if this is a problem on my side, or if it is my ISP (Maybe they blocked them?) I disabled my firewall (ZoneAlarm) and attempted to connect and still no luck. I have had no problems with this for the past 3 months and all of a sudden it started happening.

Using XP Home if that helps.
 
Joined
Jul 7, 2004
Messages
7,235
Sometimes software firewalls have to be uninstalled in order for it to work. But if that fails and you have setup the forwarding right in your router I would think its the ISP. Also if your running SP2 make sure that firewall is disabled.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Members online

Top