Problem with starting computer

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

sale83

Thread Starter
Joined
Nov 20, 2011
Messages
2
Hi,
I have a problem with staring the computer.
When I start it it just shows

"Award Modular BIOS v6.00PG,An Energy Star Ally
Copuright......

GA-K8NF-9 F8
Processor: AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+
<CPUID:00020FF2>"

And after 15 seconds it restarts,and starts doing the same thing again and again.I erased CMOS,tested the motherboard without RAM,there's a beep,disconnected all components,cleaned them,and nothing..Cannot get to BIOS,keyboard won't respond(I tested the keyboard it works fine).
Please help.
 
Joined
Oct 22, 2011
Messages
39
Probably bad RAM. Try to use another one if possible. Are there any beeps while booting (with the RAM inserted)?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top