Problem with Sweex router

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

FilipStefanovski

Thread Starter
Joined
Jan 5, 2011
Messages
7
It was 3 hours ago when I got disconnected from internet.First,I thougt it was from my internet provider,but I was wrong.I have Sweex LW150 router and I can connect but I don't have internet.Also I can't login in my router and all ports are ok.What can cause this problem?Here are some pics from my connection:
 

etaf

Wayne
Moderator
Joined
Oct 2, 2003
Messages
65,457
maybe a firewall blocking - what firewall do you have on the pc or ever had on pc

anything else working on the router at all

can you connect by cable to the router ?
if so does that work OK
if not , with the PC connected to router by cable = would you try
start pc keep tapping F8 a menu will appear
choose " safemode with networking "
does that work
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Top