problems after logging in

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

cunningpanda

Thread Starter
Joined
Sep 9, 2009
Messages
6
Hello. I have a problems after logging in on my computer.

After I log in on the welcome screen. It loads my background image and my mouse. Then gives me the viewmgr has encountered a problem and needs to be closed. We are sorry for the incovienence. Then it gives the same message with Google Installer.

It doesn't let me do anything after except open windows task manager with ctrl+alt+del


Loading the last known good configurations didn't work either.

I went to the safe mode screen. It doesn't show anything but black background + mouse. It just says safemode + Build 2600.xpsp_sp3_gdr.090206- 1234 Service pack 3. It also lets me go to the windows task manager.

I can't access hijackthis on the computer since I can't access files like normal. I'm using another computer.

Thanks in advance.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top