Problems downloading files from sites (help me, help me pleeez, help me...)

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Onion Juice

Thread Starter
Joined
Nov 22, 2003
Messages
27
All of sudden today, for some reason, I can't download files from sites anymore.

Like for example, if somebody posts an MP3 file on a message board, I can't seem to download it anymore. I could on Monday and Tuesday, but today, I can't.

After I right-click on it the direct link and choose "Save As..."

Usually, the "File Download" dialog box would come up and soon after that, the "Save As" window would come up so I could choose where on my computer I could save the file, and after I would choose a destination for the file, it would return to the "File Download" box and show the download in progress.

But now, for some reason, when I right-click on it and choose "Save As", the File Download dialog box comes up and just stays there - it doesn't even show the download in progress nor does the "Save As" would come up. The File Download box just stays there (w/ the paper flying into a folder), then after like a minute, it'll just timeout.

I don't think theres any thing wrong on the other end; there must be something wrong on my end cause this happens to EVERY link I try to save from.

I've ran all of my anti-spy ware software, but they don't work. Been to the official Microsoft site for support and didn't find any help in their archives.

Is it something wrong with the browser or the settings?

Thanks in advance!

P.S. - I have an HP; Windows ME
 

Onion Juice

Thread Starter
Joined
Nov 22, 2003
Messages
27
Naw, that can't be it. I checked and downloads was set on "Enabled"

Thanx for replyin though.

Are there any other suggestions?
 

pyritechips

Jim
Gone but Never Forgotten
Joined
Jun 2, 2002
Messages
26,907
I've ran all of my anti-spy ware software, but they don't work.
They don't work? What anti-spyware apps are you running and are they showing error messages?
 

Onion Juice

Thread Starter
Joined
Nov 22, 2003
Messages
27
I got Ad-AWare 6.0 & Spybot. And Webroot Spy Sweeper is always running in the background of my computer to keep my homepage from being changed. None of them have error messages.

I ran them earlier today to fix the problem, one of the them found some spyware and removed them, but that didn't fix the probem Im havin w/ downloading.
 

Onion Juice

Thread Starter
Joined
Nov 22, 2003
Messages
27
I don't have a firewall up.

I tried to download a Download Manager, but it won't even let me download software. There gotta some kidna solution for this - I don't wanna have to reinstall Windows.
 
Joined
Jul 29, 2001
Messages
21,334
Your ISP is on to you!! Seems like some sort of malware or spyware problem to me. Those MP3 download sites are ripe with that sort of stuff.
 

Couriant

James
Moderator
Joined
Mar 26, 2002
Messages
40,530
Sounds like your connection to me. Have you spoken to your ISP on this problem?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top