Problems switching users

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

DonutUK

Thread Starter
Joined
Jan 27, 2007
Messages
4
I am trying to set up my computer so that my wife can use it, but not have access to all my files and programs etc...

I have created her user account, but whenever i try and switch users it hangs at a Red screen, sometimes with a box saying "Applying personal setting Internet Explorer 6".

What am i doing wrong? Do i have to log my account off first before switching over?

Help!
 
Joined
Jan 9, 2007
Messages
611
Well, I think it is because of the available memory on your computer. What are your computer's specs?

Try logging off your account, and then signing into hers. If it's the first time she's signing in, it can take a long time for all the new user settings to be created.ie. the internet explorer 6 is being installed... leave it alone for like 10-30min and see what happens.
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top