Problems with opening a website forum with Windows 8

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

snikuz92065

Thread Starter
Joined
Jan 2, 2013
Messages
1
My dad just got a new computer for Christmas from my mom. He told me that the forum he goes on for his side business is running extremely slow but every other website, forum, anything is super fast. I tried looking at the computer and turning off all the firewallas, anti virus stuff, and the security levels just to see if I could get the site to load. The site though loads perfectly fine on all the other computers in the house and on all the smartphones. Anhy help would be appreciated since Windows 8 is just way to out there for me to try and do things.Thanks

Shannon
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top