program icons have changed

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

dockworker

Thread Starter
Joined
Jan 20, 2013
Messages
1
Tech Support Guy System Info Utility version 1.0.0.2
OS Version: Microsoft Windows XP Professional, Service Pack 3, 32 bit
Processor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 2.80GHz, x86 Family 15 Model 4 Stepping 9
Processor Count: 1
RAM: 1014 Mb
Graphics Card: Intel(R) 82915G/GV/910GL Express Chipset Family, 128 Mb
Hard Drives: C: Total - 305234 MB, Free - 261653 MB;
Motherboard: Dell Inc., 0JC474
Antivirus: McAfee Anti-Virus and Anti-Spyware, Updated: Yes, On-Demand Scanner: Enabled
 
Joined
Sep 11, 2010
Messages
3,992
Can you be a little more specific than this? When were they OK? Did you install a program or an update recently that may have affected them?

You could try doing a System Restore to a date/time when all was working fine.

http://bertk.mvps.org/index.html
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top