1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

PSU Bad??

Discussion in 'Hardware' started by yohanjackman, Apr 14, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. yohanjackman

    yohanjackman Thread Starter

    Joined:
    Jul 9, 2007
    Messages:
    103
    Hey Guys!

    I've got a System running Windows XP SP2 with a MSI PM9M-V Mobo....Since I installed the board...I've been gettihng power problems...It repeatedly beeps....just beeps over and over and over and over...I changed the PSU to a 400 watt VIOMAX....(The best I could do from what i had available)...I left it alone for 4 days, and it came up normally this morning...could this be a power problem?? I'm just running a Lite-On DVDROM and a 3.5 drive... Any Suggestions??

    Thanks In Advance!
     
  2. Rich-M

    Rich-M

    Joined:
    May 3, 2006
    Messages:
    22,443
    That power supply is complete crap, sorry to say. Regardless of the wattage such a board claims, it will never sustain that and system will never run right.
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/703619

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice