"puter boots, no post screen @ boot

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Pavebart

Thread Starter
Joined
Sep 11, 2004
Messages
1
A7M266 bios 1.07 512 RAM Win XP Home - Sometime ago my machine started acting up I.E. the screen started falshing and while in Windows the bios screen appeared. My keyboard stopped working. Through the batteries had died. Hit the reset button while replacing the batteries. Now when I boot the screen remains blank until the Windows welcome screen appears. After that the machine seems to function. I get all the beeps/FDD noise. During boot I've tried the "delete" key to access the bios - no go. Tried a floppy with aflash.exe & latest bios drop - no go.
I think I might have a boot virus in the MRD sector of my HDD but that is a guess from a novice.
Anybody heard of this problem?

Thanks for any help
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Members online

Top