1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Puzzled

Discussion in 'Windows XP' started by Lockeyp, Apr 2, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lockeyp

    Lockeyp Thread Starter

    Joined:
    Jan 1, 2008
    Messages:
    700
    I Have problem. I have two CPU's mounted on top of another, both run independentlyof each other ...Except they are both run off the same lightbox (modem) whilist One is (hard wired(hw) the other is (wireless(w) (I will be using these term within this thread.) they are both plugged into the same plug extention.
    The problem is that whenever I either save or go to another site instead of (hw) hdd light flashing the (w)one that starts flashing ....Does anyone have any ideas why this may be accuring.

    the (hw) configuration.- the Lower one is of a higher spec than the Upper one (ie)

    (w) configuration - XP Home Edition ver2002 Sp3 AMD Duron 751 MHz 1.50GB of RAM

    (hw) configuration - XP Home Edition ver2002 Sp3 AMD Athlon64 3700 MHz 2.21 GHz 1GB Ram

    Lockeyp
     
As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/914236

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice