Quark won't load after winXP upadate

Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

happygrl

Thread Starter
Joined
Apr 22, 2004
Messages
1
I was running Quark Xpress 4.0 fine on WinXP pro machine. Someone downloaded XP updates and now all I get is the flash screen for about 1 second and that is all. Quark will not run at all. I've removed and reinstalled a few times. I've looked for any updates from Quark. Any ideas?
 
Joined
Jun 2, 2004
Messages
1
happygrl said:
I was running Quark Xpress 4.0 fine on WinXP pro machine. Someone downloaded XP updates and now all I get is the flash screen for about 1 second and that is all. Quark will not run at all. I've removed and reinstalled a few times. I've looked for any updates from Quark. Any ideas?
 
Status
This thread has been Locked and is not open to further replies. Please start a New Thread if you're having a similar issue. View our Welcome Guide to learn how to use this site.

Users Who Are Viewing This Thread (Users: 0, Guests: 1)

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 807,865 other people just like you!

Latest posts

Staff online

Top