1. Computer problem? Tech Support Guy is completely free -- paid for by advertisers and donations. Click here to join today! If you're new to Tech Support Guy, we highly recommend that you visit our Guide for New Members.

Question, Friends computer!!!!

Discussion in 'Windows XP' started by Steppinstone, Apr 21, 2004.

Thread Status:
Not open for further replies.
Advertisement
  1. Steppinstone

    Steppinstone Thread Starter

    Joined:
    Aug 18, 2002
    Messages:
    2,798
    I don't know much about the computer, It is running win 2000, is believed to have a virus. will not stay on-line to download AVG, or Hijack this , it does have a older Norton version but again cannot be updated since it won't stay on-line so here's my question.
    Will Avg or Hijack this fit onto a floppy? If so how do we do this, would need easy,simple to understand directions as big words confuse me ;)
    If any more info is needed let me know!
     
  2. dr_cool_j

    dr_cool_j

    Joined:
    Feb 14, 2004
    Messages:
    127
  3. thegreatone

    thegreatone

    Joined:
    Jan 10, 2003
    Messages:
    210
    Yes it will fit on a floppy. Can you get online at all? Hijack this is a really small file if you can get to here you should have enough of a connection to download it but anyway here is what to do. Download it to the desktop and then open My Computer make the window about half the size of the screen. Then Click and hold the hijack icon and move it over the 31/2" floppy and let go of the mouse.
     
  4. Steppinstone

    Steppinstone Thread Starter

    Joined:
    Aug 18, 2002
    Messages:
    2,798
    Friend does have access to a working computer. I will have her try the above but is it really as easy as dragging and dropping the file like you described?
    Thanks!
     
  5. Tact

    Tact

    Joined:
    Sep 8, 2002
    Messages:
    506
    if the possible virus is the one making the net restrictiosn and not letting you stay online, i'd d/l a firewall. but then you coudln't do that and it wouldn't fit on a floppy. za is like 4 megs i think. :p but if you already have one, then i'd make sure nothing that isn't supposed to be getting access..is getting access.

    if your on 56k, it could be your isp or whatnot. try changing the number you use to go online.
     
  6. Sponsor

As Seen On
As Seen On...

Welcome to Tech Support Guy!

Are you looking for the solution to your computer problem? Join our site today to ask your question. This site is completely free -- paid for by advertisers and donations.

If you're not already familiar with forums, watch our Welcome Guide to get started.

Join over 733,556 other people just like you!

Thread Status:
Not open for further replies.

Short URL to this thread: https://techguy.org/222624

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice